loader image

Print Options:

Bagel

Υλικά
 Τύπου 70% Μαλακό: 700 γρ.
 Deluxe Top Αμερικής: 300 γρ.
 Αλάτι: 20 γρ.
 Ζάχαρη: 30 γρ.
 Μαργαρίνη / Βούτυρο: 30 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 500 γρ.
 Σύνολο: 1.600 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C

3

Ξεκούραση: 20 λεπτά.

4

Τεμαχισμός: 70-90 γρ.

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε κοντό φυτίλι και κλείνουμε καλά αφήνοντας την χαρακτηριστική τρύπα στη μέση.

6

Θερμοκρασία ωρίμανσης: 5 °C στο ψυγείο.

7

Χρόνος ωρίμανσης: 12-15 ώρες.

8

Θερμοκρασία βρασμού: 100 °C σε νερό με με 0,5% σόδα και λίγο μέλι.

9

Χρόνος βρασμού: 1,5-2 λεπτά από την κάθε πλευρά.

10

Επικάλυψη: Αφού βράσουν κάνουμε την επικάλυψη με μίγμα της αρεσκείας μας και αφήνουμε να στεγνώσουν.

11

Τελικό ψήσιμο: 220 °C για 12-15 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.