Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
Ξεκούραση: 20 λεπτά.
Τεμαχισμός: 70-90 γρ.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε κοντό φυτίλι και κλείνουμε καλά αφήνοντας την χαρακτηριστική τρύπα στη μέση.
Θερμοκρασία ωρίμανσης: 5 °C στο ψυγείο.
Χρόνος ωρίμανσης: 12-15 ώρες.
Θερμοκρασία βρασμού: 100 °C σε νερό με με 0,5% σόδα και λίγο μέλι.
Χρόνος βρασμού: 1,5-2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Επικάλυψη: Αφού βράσουν κάνουμε την επικάλυψη με μίγμα της αρεσκείας μας και αφήνουμε να στεγνώσουν.
Τελικό ψήσιμο: 220 °C για 12-15 λεπτά.
0 servings