Print Options:

ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ

Υλικά:
  Σιμιγδάλι ψιλό, 180γρ.
 Ζάχαρη 300 γρ.
 Γάλα νωπό 1.100 γρ.
 Βούτυρο 82% 50 γρ.
 Βανίλια 2 - 3 γρ.
 Κανέλα 2 - 3 γρ.
Εκτέλεση:
1

Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του σιμιγδαλιού και των αρωματικών υλών. Τη στιγμή του βρασμού ρίχνουμε το σιμιγδάλι σιγά-σιγά και αναδεύουμε μέχρι το μείγμα να πήξει.

2

Σταματάμε τη θέρμανση και αναδεύοντας ρίχνουμε τις αρωματικές ύλες.

Pin It on Pinterest