loader image

Print Options:

Κρουσάν Πολύσπορο

Υλικά
 Goldy multigrain: 1.000 γρ.
 Deluxe Super Extra: 4.000 γρ.
 Βύνη Κριθαριού (μαύρη): 25 γρ.
 Αλάτι: 80 γρ.
 Ζάχαρη: 200 γρ.
 Γάλα σκόνη: 100 γρ.
 Μαγιά: 200 γρ.
 Βούτυρο/μαλακή μαργαρίνη: 200 γρ.
 Νερό: 2.700 γρ.
 Σύνολο: 8.505 γρ.
 *Για το λαμινάρισμα Βούτυρο/μαργαρίνη κρουασάν 35%
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C

3

Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο.

4

Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.

5

Θερμοκρασία στόφας: 30 °C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  200 °C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.