loader image

Print Options:

Κρουσάν Πολύσπορο

Υλικά
 Μίγμα multigrain : 1000 γρ.
 Αλεύρι Super Extra : 4000 γρ.
 Αλάτι: 80γρ.
 Βύνη Maltorge: 25γρ.
 Ζάχαρη: 200γρ.
 Γάλα σκόνη: 100γρ.
 Μαγιά: 200γρ.
 Βούτυρο/Μαλακή Μαργαρίνη: 200γρ.
 Νερό: 2700γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C

3

Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο 

4

Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.

5

Θερμοκρασία στόφας: 30° C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  200°C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest