loader image

Print Options:

Δίπλες με αλεύρι deluxe super extra

Υλικά
 Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
 Αυγά: 500 γρ.
 Χυμός πορτοκαλιού: 100 γρ.
 Αλάτι: 2 γρ.
 Νερό: 200 γρ.
 Βανίλια: 2 γρ.
 Ζάχαρη: 20 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος : 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.

2

Ξεκούραση: 30 λεπτά

3

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1-2 χιλιοστά, χωρίζουμε σε λωρίδες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 15 λεπτά.

4

Τηγανίζουμε: σε λάδι στους 180 °C βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

5

*Σιροπιάζουμε σε κρύο σιρόπι και στραγγίζουμε σε σχάρα. Τοποθετούμε τις δίπλες σε ταψί και πασπαλίζουμε με κανέλα, τριμμένο καρύδι και καβουρδισμένο σουσάμι.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.