loader image

Print Options:

Δίπλες με αλεύρι deluxe super extra

Υλικά
 Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
 Αυγά: 500 γρ.
 Χυμός πορτοκαλιού: 100 γρ.
 Αλάτι: 2 γρ.
 Νερό: 200 γρ.
 Βανίλια: 2 γρ.
 Ζάχαρη: 20 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος : 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.

2

Ξεκούραση: 30 λεπτά

3

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1-2 χιλιοστά, χωρίζουμε σε λωρίδες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 15 λεπτά.

4

Τηγανίζουμε: σε λάδι στους 180 °C βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

5

*Σιροπιάζουμε σε κρύο σιρόπι και στραγγίζουμε σε σχάρα. Τοποθετούμε τις δίπλες σε ταψί και πασπαλίζουμε με κανέλα, τριμμένο καρύδι και καβουρδισμένο σουσάμι.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest