Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 60 λεπτά.
Τεμαχισμός: Τεμαχίζουμε με σπάτουλα σε βάρος 120 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε ελαφρά σε παραλληλόγραμο σχήμα.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 220 °C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά.
0 servings