loader image

Print Options:

Focaccia με GOLDY PINSA Traditionale

Focaccia με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
 Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
 Αλάτι: 24γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Ελαιόλαδο: 100 γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 720γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1864γρ.
Γέμιση
 ελιές
 δεντρολίβανο
 σοταρισμένο κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 800-900 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και στολίζουμε αναλόγως (cherry τομάτα, χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, ελιά ροδέλα)

8

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

9

Υγρασία στόφας: 75%

10

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

11

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

12

Χρόνος Ψησίματος: 20-22 λεπτά αναλόγως του βάρους

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.