Χρόνος ζυμώματος: Προσθέτω όλα τα υλικά εκτός των φρούτων και των ξηρών καρπών και ζυμώνω 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη δεύτερη ταχύτητα. Αφού τελειώσει το ζύμωμα προσθέτω τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς και αναμιγνύω στην πρώτη ταχύτητα για 2-3 λεπτά.
Θερμοκρασία ζύμης: 27°C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 500 γρ. και πλάθουμε στρογγυλά.
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φρατζόλα.
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 200°C
Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά
Ντεκόρ: Μόλις βγουν από το φούρνο κάνουμε επάλειψη με μαρμελάδα βερίκοκο.
0 servings