Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 10 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τα φρούτα κομμένα και το αμύγδαλο και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 20 λεπτά.
Τεμαχισμός: 100 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 50 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 160 °C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.
0 servings