loader image

Print Options:

Φρουτόψωμο

Υλικά
 Goldy Τσουρέκι : 1000 γρ.
 Μαγιά τσουρεκιού: 70γρ.
 Νερό: 330γρ.
 Σταφίδα: 120γρ.
 Βερίκοκο αποξηραμένο: 120γρ.
 Δαμάσκηνο αποξηραμένο: 120γρ.
 Αμύγδαλο: 50γρ.
 Σύνολο: 1810γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τα φρούτα κομμένα και το αμύγδαλο και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση: 20 λεπτά.

4

Τεμαχισμός: 100 γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35° C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 50 λεπτά.

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 160 °C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.

10

Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest