loader image

Print Options:

Γερμανικό χωριάτικο με μπύρα

Υλικά
 Goldy Αργής Ωρίμανσης Γερμανικό Χωριάτικο: 1.000 γρ.
 Μαγιά*: 20γρ.
 Μαύρη μπύρα: 330γρ.
 Νερό: 420γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1770γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά με ενδιάμεσο δίπλωμα

4

Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό**

11

Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά**

12

* Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά.

13

**Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο.

14

***Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.