loader image

Print Options:

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα/gingerbread cookies με ΓΟΧ

Υλικά
 Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ΓΟΧ): 1.000 γρ.
 Βούτυρο 82%: 380γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 380γρ.
 Μέλι: 350γρ.
 Αυγά: 150γρ.
 Αμύγδαλο πούδρα: 80γρ.
 Αλάτι: 4γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 20γρ.
 Σόδα: 6γρ.
 Κανέλα: 6γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 8γρ.
 Τζίντζερ: 20γρ.
Εκτέλεση
1

Ανάμειξη: Στον κάδο του μίξερ αφρατεύουμε με το σύρμα το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι.

2

Έπειτα με το φτερό προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα.

3

Μορφοποίηση: Αλευρώνουμε τον πάγκο και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη σε πάχος 2-3 χιλιοστά.

4

Κόβουμε μπισκότα με τα χριστουγεννιάτικα κουπ πατ και μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C

6

Χρόνος ψησίματος: 10-12 λεπτά

7

* Αφού κρυώσουν στολίζουμε τα μπισκότα με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά γλάσου και ζαχαρόπαστας της αρεσκείας μας.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.