loader image

Print Options:

Toast Σταρένιο με GOLDY TOAST

GOLDY TOAST Σταρένιο

Υλικά
 Goldy Toast σταρένιο 1.000 γρ.
 Μαγιά: 50γρ.
 Νερό: 530γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1580γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 8 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Βάρος/Τεμάχιο: 390γρ. η 780γρ.

4

Μορφοποίηση: Φρατζόλα κομμένη σε 3-4 τεμάχια

5

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

6

Υγρασία Στόφας: 75%

7

Χρόνος Στόφας: 50-60 λεπτά

8

Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό

9

Χρόνος Ψησίματος: 45-55 λεπτά αναλόγως του βάρους

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest