loader image

Print Options:

Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο

Υλικά
 Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 200 γρ.
 Μαργαρίνη: 150 γρ.
 Κρασί: 300 γρ.
 Νερό: 100 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.833 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
 Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 190°C

6

Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest