loader image

Print Options:

Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο

Υλικά
 Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 150γρ.
 Κρασί: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζαχαρη: 50γρ.
 Βaking powder: 30γρ.
 Ρίγανη: 2γρ.
 Πιπέρι: 1γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 ΣΥΝΟΛΟ: 1833γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
 Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 190°C

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest