loader image

Print Options:

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Goldy Roll

Υλικά
 Goldy Roll 1.000 γρ.
 Ταχίνι: 70 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 500 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1590 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 80 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά αφού πρώτα πλάσουμε σε φυτίλι και στολίσουμε με σουσάμι

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι και πλάθουμε κουλούρι Θεσσαλονίκης

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C χωρίς ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.