loader image

Print Options:

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ

Υλικά:
  Αλεύρι Τύπου 70% απαλό, 10.000γρ.
 Ζάχαρη 400 γρ.
 Ηλιέλαιο 3.000 γρ.
 Κρασί 1.500: γρ.
 Νερό 1.300 γρ.
 Ρίγανη 20 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.
 Σόδα 40 γρ.
 Ελιές ροδέλες 2.000 γρ. (προστίθενται στο τέλος του ζυμώματος)
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός σε βάρος 18-20 γρ

5

Μορφοποίηση σε κριτσίνι

6

Θερμοκρασία ψησίματος 200℃

7

Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.