loader image

Print Options:

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ

Υλικά:
  Αλεύρι Τύπου 70% απαλό, 10.000γρ.
 Ζάχαρη 400 γρ.
 Ηλιέλαιο 3.000 γρ.
 Κρασί 1.500: γρ.
 Νερό 1.300 γρ.
 Ρίγανη 20 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.
 Σόδα 40 γρ.
 Ελιές ροδέλες 2.000 γρ. (προστίθενται στο τέλος του ζυμώματος)
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός σε βάρος 18-20 γρ

5

Μορφοποίηση σε κριτσίνι

6

Θερμοκρασία ψησίματος 200℃

7

Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest