loader image

Print Options:

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Υλικά:
 Αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης 3.000 γρ.
  Αλεύρι μαλακό 70%, 7.000γρ.
 Ζάχαρη 600 γρ.
 Ηλιέλαιο 4.000 γρ.
 Νερό 2.000 γρ.
 Κρασί κόκκινο 500 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ 200 γρ.
 Αλάτι 100 γρ.
 Κόλιανδρος 4 γρ.
 Σόδα 50 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 22 ℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 18-20 γρ.

5

Μορφοποίηση σε κριτσίνι

6

Θερμοκρασία ψησίματος 200℃

7

Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.