loader image

Print Options:

Κρουτόν με Goldy Roll

Υλικά
 Goldy Roll 1.000 γρ.
 Μαλακή Μαργαρίνη: 60 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 520 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1590 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 200 γρ. Bake rolls 500 gr για κρουτόν

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls ή φρατζόλα σε φόρμα για κρουτόν

6

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls 40 για κρουτόν

11

Αφου κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και κύβους για κρουτόν και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.

12

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά τις αρεσκείας μας και ανακατεύουμε με το χέρι.

13

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.