loader image

Print Options:

Λαδένια Κιμώλου

Υλικά
 Αλεύρι ΓΟΧ: 1.000 γρ.
 Αλάτι: 15 γρ.
 Ελαιόλαδο: 50 γρ.
 Μαγιά: 10 γρ.
 Νερό: 550 γρ.
 Σύνολο: 1.625 γρ.
Γέμιση
 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε ροδέλες
 1 κιλό ψιλοκομμένη ντομάτα (σουρώνω να φύγουν τα υγρά)
 200 γρ. ελαιόλαδο
 Ρίγανη, πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 5 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Τεμαχισμός: Κόβουμε την ζύμη σε 2 τεμάχια (ανάλογα με το ταψί).

4

Ξεκούραση: 60 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί.

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε την ζύμη στον πάγκο στο μέγεθος του ταψιού και την τοποθετούμε αφού το λαδώσουμε.

6

Ωρίμανση: Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά στο περιβάλλον.

7

Μορφοποίηση 2: Τοποθετούμε την γέμιση και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.

8

Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 60 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.