loader image

Print Options:

Πολύσπορη Κουροσφολιάτα

Υλικά
 Goldy Multigrain: 500 γρ.
 Φίνο Φύλλου: 500 γρ.
 Βύνη Κριθαριού (μαύρη): 5 γρ.
 Αλάτι: 10 γρ.
 Νερό κρύο: 440 γρ.
 Μαργαρίνη σφολιάτας: 500 γρ.
 Σύνολο: 1.955 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C

3

Ξεκούραση: 30 λεπτά.

4

Επεξεργασία: Ανοίγουμε 3 μονά διπλώματα σε σφολιατομηχανή με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών.

5

Τελική μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 0,3 χιλιοστών και κόβουμε με κουπάτ στρογγυλούς δίσκους με διάμετρο 12 εκατοστά. Τοποθετούμε τυρί φιλαδέλφεια στο μισό μέρος και κλείνουμε ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο. Ντεκοράρουμε με μίγμα σπόρων Τopping Mix.

6

Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C

7

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.