Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
Ξεκούραση: 30 λεπτά.
Επεξεργασία: Ανοίγουμε 3 μονά διπλώματα σε σφολιατομηχανή με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών.
Τελική μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 0,3 χιλιοστών και κόβουμε με κουπάτ στρογγυλούς δίσκους με διάμετρο 12 εκατοστά. Τοποθετούμε τυρί φιλαδέλφεια στο μισό μέρος και κλείνουμε ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο. Ντεκοράρουμε με μίγμα σπόρων Τopping Mix.
Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.
0 servings