loader image

Print Options:

Πολύσπορη Κουροσφολιάτα

Υλικά
 Goldy Multigrain : 500 γρ.
 Αλεύρι Φίνο Φύλλου : 500 γρ.
 Αλάτι: 10γρ.
 Βύνη Maltorge: 5γρ.
 Νερό κρύο: 440γρ.
 *Μαργαρίνη σφολιάτας: 500γρ.
 Σύνολο: 1955γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το ζύμωμα προσθέτουμε τη μαργαρίνη σε κύβους και ζυμώνουμε άλλα 1-2 λεπτά  (να μην απορροφηθεί η μαργαρίνη).

2

Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C

3

Ξεκούραση: 30 λεπτά.

4

Επεξεργασία: Ανοίγουμε 3 μονά διπλώματα σε σφολιατομηχανή με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών.

5

Τελική μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 0,3 χιλιοστών και κόβουμε με κουπάτ στρογγυλούς δίσκους με διάμετρο 12 εκατοστά. Τοποθετούμε τυρί φιλαδέλφεια στο μισό μέρος και κλείνουμε ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο. Ντεκοράρουμε με μίγμα σπόρων Τopping Mix.

6

Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C

7

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest