loader image

Print Options:

ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 100%

ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 100%

Υλικά:
  Αλεύρι Super Ολικής, 5000γρ.
  Αλεύρι 70% δυνατό, 3000γρ.
  Αλεύρι κίτρινο παραδοσιακό, 2000γρ.
  Προζύμι Phil Germe, 100 γρ. (προαιρετικά)
 Αλάτι 200 γρ.
 Μαγιά 200 γρ.
 Νερό 6.800 - 7.000 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα

2

Θερμοκρασία ζύμης 28℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός ζύμης 450 γρ.

5

Μορφοποίηση σε φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220℃

10

Χρόνος ψησίματος 40 -45 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest