loader image

Print Options:

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

Υλικά:
  Αλεύρι Πετρόμυλου, 7000γρ.
  Αλεύρι Φρυγανιάς, 3000γρ.
  Προζύμι Phil Germe, 200γρ.
 Αλάτι: 150 γρ.
 Μαγιά: 100 γρ.
 Νερό: 7000 - 7200 γρ.
 Ελαιόλαδο: 700 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά αργά - 2 περίπου γρήγορα

2

Θερμοκρασία ζύμης 27℃

3

Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά

4

Βάρος 1000 – 1.200 γρ

5

Μορφοποίηση: μεγάλη φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χάραγμα με σπάτουλα σε φέτες

9

Θερμοκρασία 1ου ψησίματος 220℃

10

Αφού κρυώσουν χωρίζουμε τις φέτες και ψήνουμε στους 120-13°C για 60-90 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.