loader image

Print Options:

Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης

Συνταγή για Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης

Υλικά:
  Όλυρα πετρομύλου ολικής άλεσης, 1000γρ.
 Ξύδι: 10γρ.
 Mαγιά: 20γρ.
 Νερό: 650γρ.
 Αλάτι: 20γρ.
Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 27°C

3

Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά

4

Τεμαχισμός 500 -550 γρ.

5

Μορφοποίηση φρατζόλα σε φόρμα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest