loader image

Print Options:

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 997

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 997

Υλικά:
  Αλεύρι γερμανικής σίκαλης 997, 2.500γρ.
  Αλεύρι σίτου 70% δυνατό, 7.500γρ.
  Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Phil Seigle, 100γρ.
  Βύνη Σίκαλης rogamalt, 100γρ.
  Βελτιωτικό super bake, 100γρ.
 Νερό 6.000 - 6.200γρ.
 Aλάτι 200γρ.
 Μαγιά 200γρ.
Εκτέλεση:
1

Xρόνος ανάμιξης 6 λεπτά αργό 4 λεπτά γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης 28℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

11

Στόφα 32°C

12

Υγρασία 75%

13

Βάρος 450-900 γρ.

14

Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.