loader image

Print Options:

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 997

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 997

Υλικά:
  Αλεύρι γερμανικής σίκαλης 997, 2.500γρ.
  Αλεύρι σίτου 70% δυνατό, 7.500γρ.
  Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Phil Seigle, 100γρ.
  Βύνη Σίκαλης rogamalt, 100γρ.
  Βελτιωτικό super bake, 100γρ.
 Νερό 6.000 - 6.200γρ.
 Aλάτι 200γρ.
 Μαγιά 200γρ.
Εκτέλεση:
1

Xρόνος ανάμιξης 6 λεπτά αργό 4 λεπτά γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης 28℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

11

Στόφα 32°C

12

Υγρασία 75%

13

Βάρος 450-900 γρ.

14

Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest