loader image

Print Options:

ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Υλικά:
  Αλεύρι 70% δυνατό, 5.000γρ.
 Σίκαλη Ολικής άλεσης 3.000γρ.
 Αλεύρι ολικής Premium 100% 2000γρ.
  Βύνη Σίκαλης rogamalt, 80γρ.
  Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147, 200γρ.
 Νερό 6.300 - 6.500γρ.
 Aλάτι 200γρ.
 Μαγιά 200γρ.
 Ελαιόλαδο 200γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 29℃

3

Ξεκούραση ζύμης 45 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 ή 600 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest