loader image

Print Options:

ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Υλικά:
  Αλεύρι γερμανικής σίκαλης ολικής άλεσης, 7.000γρ.
  Αλεύρι dlx φρυγανιάς, 3.000γρ.
  Βύνη Σίκαλης rogamalt, 100γρ.
  Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147, 150γρ.
 Νερό: 7.100 - 7.400γρ.
 Aλάτι: 200γρ.
 Μαγιά: 200γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 29℃

3

Ξεκούραση ζύμης 40 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 ή 600 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest