Σοκολατόπιτα με Goldy Dark Chocolate
Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη.
Βάρος/Τεμάχιο: Τοποθετούμε σε ταψί.
Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C
Χρόνος ψησίματος: 40-50 λεπτά.
Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.
Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.
Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.
0 servings