loader image

Print Options:

Σοκολατόπιτα με GOLDY CAKE Dark chocolate

Σοκολατόπιτα με Goldy Dark Chocolate

Υλικά
 GOLDY CAKE Dark Chocolate: 1.000 γρ.
 Αυγό: 400 γρ.
 Λάδι: 380γρ.
 Νερό: 230 γρ.
 Σύνολο: 2010 γρ.
Γλάσο σοκολάτας
 Κρέμα Γάλακτος: 600 γρ.
 Ιμβερτοζάχαρο ή γλυκόζη: 50 γρ.
 Σοκολάτα υγείας: 500 γρ.
Σως σοκολάτας
 Ζάχαρη: 1000 γρ.
 Νερό: 450 γρ.
 Κρέμα γάλακτος: 450 γρ.
 Κακάο: 50 γρ.
 Σοκολάτα υγείας: 200 γρ.
Εκτέλεση Σοκολατόπιτας
1

Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη.

2

Βάρος/Τεμάχιο: Τοποθετούμε σε ταψί.

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C

4

Χρόνος ψησίματος: 40-50 λεπτά.

Σως σοκολάτας
5

Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.

6

Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.

7

Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.