loader image

Print Options:

Σοκολατόψωμο

Υλικά
 Goldy Roll Soft Bun: 1.000 γρ.
 Κακάο: 40 γρ.
 Μαγιά: 40 γρ.
 Νερό: 570 γρ.
 Σοκολάτα υγείας (δάκρυ): 350 γρ.
 Σύνολο: 2.000 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σοκολάτα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.

 

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση: 20 λεπτά.

4

Τεμαχισμός: 100 γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.

9

Θερμοκρασία ψησίματος:  200 °C αφού πρώτα ντεκοράρουμε με ζάχαρη που δεν υγρασιάζει.

10

Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.