loader image

Print Options:

Σοκολατόψωμο

Υλικά
 Goldy Roll Soft Bun : 1000 γρ.
 Κακάο: 40γρ.
 Μαγιά: 40γρ.
 Νερό: 570γρ.
 Σοκολάτα υγείας (δάκρυ): 350γρ.
 Σύνολο: 2000γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σοκολάτα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση: 20 λεπτά.

4

Τεμαχισμός: 100 γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35° C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.

9

Θερμοκρασία ψησίματος:  200 °C αφού πρώτα ντεκοράρουμε με ζάχαρη που δεν υγρασιάζει.

10

Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest