loader image

Print Options:

Θρακιώτικα Κουλουράκια Αλμυρά

Υλικά
 Αλεύρι Φαρίνα: 500 γρ.
 Κρασί: 170 γρ.
 Ηλιέλαιο: 150 γρ.
 Μαργαρίνη: 50 γρ.
 Ζάχαρη: 30 γρ.
 Αλάτι: 10 γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 1 γρ.
 Σύνολο: 911 γρ.
Εκτέλεση
1

Εκτέλεση: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.

2

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10 λεπτά.

3

Κόβουμε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια των 30–50 γραμμαρίων και τα πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα.

4

Τέλος τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 20 λεπτά.

5

Αν θέλετε να κάνετε και άλλες παραλλαγές στα αλμυρά κουλουράκια από διάφορες μεσογειακές γεύσεις, μπορείτε πολύ απλά να προσθέσετε στην παραπάνω συνταγή 50–100γρ είτε από ψιλοκομμένη ελιά, είτε από τριμμένο καρότο είτε από σπανάκι.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.