loader image

Print Options:

Θρακιώτικο χωριάτικο

για παραγωγή χωριάτικων ψωμιών,
αρτοσκευασμάτων κ.α.

Υλικά:
  Θρακιώτικο Χωριάτικο με προζύμι 1000γρ.
 Mαγιά 20γρ.
 Νερό 630γρ.
 Σύνολο 1650γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 26°c

3

Πρώτη ξεκούραση: 30: λεπτά

4

Βάρος /τεμάχιο όσο επιθυμούμε

5

Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά

6

Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι

7

Θερμοκράσια στόφας: 35°c

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό

11

Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest