loader image

Print Options:

Τουλουμπάκια με αλεύρι deluxe super extra

Υλικά
 Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 100 γρ.
 Αυγά: 720 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βανίλια: 4 γρ.
Σιρόπι για τουλουμπάκια
 Νερό: 1200 γρ.
 Ζάχαρη: 2000 γρ.
 Γλυκόζη: 400 γρ.
 Μέλι: 100 γρ.
Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε υπό ανάδευση το βούτυρο με νερό και ζάχαρη.

2

Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι υπό ανάδευση μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.

3

Αφού η ζύμη κρυώσει, τη μεταφέρουμε στο μίξερ, προσθέτουμε τα αυγά και την ομογενοποιούμε.

4

Τοποθετούμε τη ζύμη στη μηχανή για τουλουμπάκια και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.

5

Σιροπιάζουμε αμέσως σε κρύο σιρόπι.

6

Θερμαίνουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.

7

Όταν αρχίζει να κοχλάζει αφήνουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

8

Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.