loader image

Print Options:

Τσουρέκι γεμιστό με μαρμελάδα βύσσινο και επικάλυψη σοκολάτα

GOLDY ΤΣΟΥΡΕKΙ με μαρμελάδα βύσσινο και επικάλυψη σοκολάτα

Υλικά
 Goldy Τσουρέκι 1.000 γρ.
 Νερό: 260 - 270γρ.
 Μαγιά τσουρεκιού: 80γρ.
 Μαλακή Μαργαρίνη: 80γρ.
Γέμιση
 Μαρμελάδα βύσσινο
 Επικάλυψη σοκολάτα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 30°C

3

Πρώτη Ξεκούραση: 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι

7

Θερμοκρασία στόφας: 37°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ

11

Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.