loader image

Print Options:

ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

Υλικά:
  Σιμιγδάλι ψιλό, 190γρ.
 Γάλα νωπό 1.100 γρ.
 Βούτυρο 82% 20 γρ.
 Τυρί φέτα 800 - 1000 γρ.
 Τυρί ανθότυρο 800 - 1000 γρ.
 Πιπέρι μαύρο 1 γρ.
Εκτέλεση:
1

Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του σιμιγδαλιού, των αρωματικών υλών και των τυριών. Τη στιγμή του βρασμού ρίχνουμε το σιμιγδάλι σιγά-σιγά και αναδεύουμε μέχρι το μείγμα να πήξει.

2

Σταματάμε τη θέρμανση και αναδεύοντας ρίχνουμε τις αρωματικές ύλες. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει πολύ καλά και αναμιγνύουμε με τα τυριά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.