Print Options:

Βασιλόπιτα με GOLDY CREAM CAKE VANILLA

Υλικά
 Goldy Cream Cake Vanilla : 1000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 200 γρ.
 Βούτυρο 82%: 100 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Χυμός πορτοκάλι: 90 γρ.
 Μαχλέπι: 4 γρ.
 Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
 Κράνμπερι: 100 γρ.
 Αμύγδαλο κροκάν: 100 γρ.
 Σύνολο: 1984 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.

2

Βάρος/τεμάχιο: 1000-1100 γρ.

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160°

4

Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά

Pin It on Pinterest