loader image

Print Options:

Βασιλόπιτα με GOLDY ΤΣΟΥΡΕΚΙ

Υλικά
 Goldy Τσουρέκι: : 1000 γρ.
 Μαγιά τσουρεκιού: 80 γρ.
 Βούτυρο/μαργαρίνη: 100 γρ.
 Νερό: 260-270 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά περίπου στη γρήγορη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 30°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/τεμάχιο: 600-700 γρ.

5

Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μορφή πίτας.

7

Θερμοκρασία στόφας: 37°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 50-60 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: 160°C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.

11

Χρόνος ψησίματος: 45-50 λεπτά αναλόγως του βάρους.

12

* Μπορούμε να γράψουμε πάνω στη βασιλόπιτα είτε πριν μπει στο φούρνο είτε μετά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.