loader image

Print Options:

Βασιλόπιτα με GOLDY ΤΣΟΥΡΕΚΙ

Υλικά
 Goldy Τσουρέκι: : 1000 γρ.
 Μαγιά τσουρεκιού: 80 γρ.
 Βούτυρο/μαργαρίνη: 100 γρ.
 Νερό: 260-270 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά περίπου στη γρήγορη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 30°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/τεμάχιο: 600-700 γρ.

5

Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μορφή πίτας.

7

Θερμοκρασία στόφας: 37°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 50-60 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: 160°C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.

11

Χρόνος ψησίματος: 45-50 λεπτά αναλόγως του βάρους.

12

* Μπορούμε να γράψουμε πάνω στη βασιλόπιτα είτε πριν μπει στο φούρνο είτε μετά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest