loader image

Print Options:

Χωριάτικο Φύλλο

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ

Υλικά:
  Αλεύρι Φίνο Φύλλου, 1.000γρ.
 Ελαιόλαδο ή Σπορέλαιο: 60 γρ.
 Ξύδι: 5 γρ.
 Νερό: 460 - 500 γρ.
 Αλάτι: 180 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃

3

Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά

4

Τεμαχισμός 160-180 γρ.

5

Ξεκούραση 30 λεπτά

6

Ανοίγουμε φύλλα και τοποθετούμε σε ταψί κάνοντας επάλειψη με ηλιέλαιο ανάμεσα τους. Στη μέση τοποθετούμε την γέμιση της αρεσκείας μας.

7

Ψήνουμε στους 180°C για 60 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.