Print Options:

Χωριάτικο Φύλλο

Υλικά:
  Αλεύρι Φίνο Φύλλου, 1.000γρ.
 Ελαιόλαδο ή Σπορέλαιο: 60 γρ.
 Ξύδι: 5 γρ.
 Νερό: 460 - 500 γρ.
 Αλάτι: 180 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃

3

Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά

4

Τεμαχισμός 160-180 γρ.

5

Ξεκούραση 30 λεπτά

6

Ανοίγουμε φύλλα και τοποθετούμε σε ταψί κάνοντας επάλειψη με ηλιέλαιο ανάμεσα τους. Στη μέση τοποθετούμε την γέμιση της αρεσκείας μας.

7

Ψήνουμε στους 180°C για 60 λεπτά

Pin It on Pinterest