loader image

Print Options:

Cinammon Rolls με GOLDY BRIOCHE

Υλικά
 Goldy Brioche Vienna : 1000 γρ.
 Μαγιά: 60γρ.
 Νερό: 400γρ.
Υλικά για γέμιση
 Βούτυρο: 100γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
 Κανέλλα: 5γρ.
 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά στην αργή
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 15 λεπτά.

4

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.

5

Θερμοκρασία στόφας: 35° C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  180°C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

10

* Αφου κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσσο της αρεσκείας μας

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest