loader image

GOLDY BRIOCHE Vienna

Αρχική   ›   Recipes   ›   GOLDY BRIOCHE Vienna
AuthoradminCategory

Goldy Brioche Vienna

Υλικά
 Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
 Νερό 380-400γρ
 Μαγιά νωπή 60γρ
 Σύνολο 1460γρ
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά αργό και 8 περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος / τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια

6

Θερμοκρασία Στόφας: 38°C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C

10

Χρόνος ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους

11

*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό

Ingredients

Υλικά
 Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
 Νερό 380-400γρ
 Μαγιά νωπή 60γρ
 Σύνολο 1460γρ

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά αργό και 8 περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος / τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια

6

Θερμοκρασία Στόφας: 38°C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C

10

Χρόνος ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους

11

*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό

GOLDY BRIOCHE Vienna

Pin It on Pinterest