loader image

Print Options:

ΚΟΥΛΟΥΡAKΙ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡAKΙ ΚΑΝΕΛΑΣ

Υλικά:
  Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 1000γρ.
 Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 280 γρ.
 Αυγά: 150 γρ.
 Ζάχαρη άχνη: 350 γρ.
 Γάλα νωπό: 160 γρ.
 Baking Powder: 20 γρ.
 Κανέλα: 10 γρ.
 Αλάτι: 1 γρ.
Εκτέλεση:
1

Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν

2

Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής

3

Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά , συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό

4

Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.

5

Μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα

6

Ψήνουμε στους 190-200 °C για 12-14 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.