loader image

Print Options:

ΚΟΥΛΟΥΡAKΙ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡAKΙ ΚΑΝΕΛΑΣ

Υλικά:
  Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 1000γρ.
 Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 280 γρ.
 Αυγά: 150 γρ.
 Ζάχαρη άχνη: 350 γρ.
 Γάλα νωπό: 160 γρ.
 Baking Powder: 20 γρ.
 Κανέλα: 10 γρ.
 Αλάτι: 1 γρ.
Εκτέλεση:
1

Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν

2

Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής

3

Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά , συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό

4

Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.

5

Μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα

6

Ψήνουμε στους 190-200 °C για 12-14 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest