loader image

Print Options:

Cinnamon Rolls

Υλικά
 Goldy Brioche Vienna: 1.000 γρ.
 Μαγιά: 60 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Σύνολο: 1.460 γρ.
Υλικά για γέμιση
 Βούτυρο: 100 γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 140 γρ.
 Κανέλα: 5 γρ.
 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 15 λεπτά.

4

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.

5

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  180 °C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

10

Αφού κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσο της αρεσκείας μας.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.