loader image

Print Options:

Cookies Καραμέλα

Υλικά
 Top cream caramel: 1.000 γρ.
 Αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής: 400 γρ.
 Βούτυρο: 350γρ.
 Μαργαρίνη: 350γρ.
 Χυμός πορτοκαλιού: 130γρ.
 Αλάτι: 2γρ.
 Baking powder: 16γρ.
 *Αμύγδαλο: 250γρ.
 *Σταφίδα: 300γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη με φτερό.

2

Βάρος/τεμάχιο: 60 γραμμάρια.

3

Μορφοποίηση: Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα.

4

Θερμοκρασία ψησίματος: 190°C.

5

Χρόνος ψησίματος: 12 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.