ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΟΡΝΕ
Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν
Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά, συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό
Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.
Μορφοποιούμε με κορνέ και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
Ψήνουμε στους 180-200 °C
Χρόνος ψησίματος 10-12 λεπτά
0 servings